Välkommen till

Nyheter

Kära gäst & vän...

Hej kära gäst & vän
 
Ingen har undgått den tuffa period vi nu genomgår och det har drabbat även vår lilla verksamhet väldigt hårt. Vi vidtar de nödvändiga åtgärder vi kan för att överleva och verka vidare i framtiden. 
 Vi får stort stöd av både Er gäster och även vår fantastiska uppdragsgivare Besparingsskogen m.fl, och det är vi otroligt tacksamma för. 
 
 Vi vädjar att ni som besöker oss tar hänsyn till rekommendationer från myndigheterna beträffande avstånd i kö vid kassa och buffé samt personlig hygien. Tvätta gärna händer samt använd handsprit som finns vid kassan. Kom gärna med förslag och återkoppling på ev. saker ni tycker vi kan göra för att ni ska trivas och känna er trygga hos oss. 
 
Vi önskar också er förståelse och ert tålamod då vi är lågt bemannade samt försöker hålla en stram budget vid inköp av råvaror. Det kan resultera i t.ex lite längre väntetid samt att någon av de utskrivna lunchrätterna kan ta slut under dagen. Den ersätts dock med något likvärdigt eller bättre.
 
Vi hoppas på bättre tider snart, och att alla har hälsan i behåll!

Kontakta mig

Vill du boka bord eller komma i kontakt med oss gällande något annat, så som catering eller konferens, vänligen skicka en förfrågan via formuläret nedan.