Välkommen till

Bröllop & Fest

bröllop&fest

Boka din födelsedagsfest eller er bröllopsfest hos oss!

Våra lokaler är stora och ljusa med en härlig utsikt över Västerdalälven. Vi har plats för 80 personer. Vi skräddarsyr en meny - med buffé eller bordsservering - efter era behov. Om ni önskar får ni tillgång till vår personal som hjälper till med serveringen. Vill du ha festen hemma går det bra att beställa cateringmaten och tårtan av oss.

Vi kan även hjälpa till med blommor, dukning, tårta och mycket annat som hör till en lyckat fest.

Kontakta oss gärna för prisförslag.


 

Julbord 2019

Boka julbord hos oss i December

Välkomna att uppleva en härlig kväll hos oss på restaurang Sixten i Limedsforsen. Ta med er era nära och kära eller kollegor och vänner på ett gediget julbord hos oss. 

Ni välkomnas med glögg, tillbehör och pepparkaka.  Vi har dukat upp ett klassiskt rustikt julbord med varma och kalla klassiker, samt inslag av vilt från Karelius slakteri i lima. Missa inte vårat mummsiga dessertbord där kaffe & te ingår.

 fullsizeoutput_80

Julbordet är uppdukat:

Fredag 6/12 från kl 18.00 

Lördag 7/12 från kl 18.00

Fredag 20/12 från 18.00

Lördag 21/12 från 18.00

Pris 425:- per person
Barn 3-16 år 15:-/år 
Exempel: 4 år = 60:-

Restaurang Sixten´s julbord har i år musikunderhållning med Anders "Wingman" Strandberg & Liam Blackmore som spelar folkrock covers blandat med goa julbitar.

Musiken startar 20:00, restaurangen stänger 23:00.

Ring 0280-32050 eller maila via kontaktformuläret nedan för att boka bord.

Välkommen!

Kontakta oss

Vill du boka bord eller komma i kontakt med oss gällande något annat, så som catering eller konferens, vänligen skicka en förfrågan via formuläret nedan.